Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

سید محمدصادق کشاورزی رتبه دوم گروه علوم ریاضی است که در انتخاب رشته کنکور، مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف را انتخاب کرده است.

به گزارش فارس وی در خصوص چگونه درس خواندنش در کنکور و اینکه از کلاس‌های کنکور استفاده نکرده است، گفت‌وگویی با خبرگزاری فارس داشت.

* برای نفر برتر شدن در کنکور چقدر درس خواندید؟

بر اساس برنامه مشاور مدرسه و طبق نظر معلمانم درس خواندم؛ اواخر سال 14 ساعت در روز درس می‌خواندم اما اوایلش 3 تا 8 ساعت در روز درس می‌خواندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*چی شد که ریاضی را انتخاب کردید؟

ریاضی را دوست داشتم.

* یعنی حل ریاضی برایتان مثل آب خوردن است؟

از همان اول از حل تمرین ریاضی لذت می‌بردم و بعد هم همان اول دبیرستان سراغ المپیاد کامپیوتر رفتم که ریاضی زیادی دارد.

* پس یعنی مشق شب دوست نداشتید بنویسید؟

نه دیگه

 

تقدیر از برترین‌های تهرانی کنکور 97

* تاکنون در کلاس‌های کنکور مؤسسات آموزشی شرکت کردید؟

حتی یک جلسه هم از کلاس‌های کنکور استفاده نکردم

* فضایی ایجاد شده است که وقتی نتایج کنکور اعلام می‌شود برخی از برترها می‌گویند از هیچ کلاسی استفاده نکردیم اما چند وقت بعد در تبلیغات مؤسسات دیده می‌شوند؛ واقعاً چه اتفاقی می‌افتد که برخی به این سمت کشیده می‌شوند؟

خب راستش را بگویم بعد از کنکور دغدغه‌ها تغییر می‌کند و پول هم جزو دغدغه‌ها می‌آید حتی به خود من هم پیشنهاد شد ولی نمی‌خواستم دروغ بگویم که کسی گمراه شود اما خب شاید برخی از کسانی که می‌گویند کلاس نرفتیم و بعد در تبلیغات حضور دارند، از کلاس‌ها استفاده کردند البته منظور خراب کردن کسی را ندارم و ممکن است اینگونه باشد.

*‌گفتید به شما پیشنهاد شد، مبلغ پیشنهاد چقدر بود؟

پیشنهاد 10 سکه برای یک برنامه داشتم. البته چند برنامه دیگر هم بود.

* دغدغه مالی باعث نشد که پیشنهادات را قبول کنید؟

دغدغه مالی به من فشار می‌آورد اما سمت این کار نرفتم بلکه سراغ تدریس رفتم.

*‌ پس الان تدریس هم می‌کنید؟

بله اما قصد ندارم ادامه دهم چون شنیدم وقت‌گیر است و نقشه‌های زیادی برای آینده دارم.

* نظرتان درباره تدریس تضمینی چیست؟

قطعاً دروغ است چون نمی‌شود نمره را تضمین کرد.

* نظرتان درباره کتاب‌های ریاضی دبیرستان چیست؟

کتاب های زمان ما آشفته بود. از یک مطلب بخش کوچکی آوردند و خود دانش‌آموز و معلم باید پیگیری کند. بیشتر با آشفتگی آن مشکل داشتم.

 

* چقدر مطالعه خارج از کتاب درسی داشتید؟

خواندنم فقط از کتاب بود و مابقی آن از تست سؤالات کنکورهای سراسری استفاده می‌کردم.

* مدتی است که دانش‌آموزان درباره سوابق قطعی تحصیلی گلایه دارند، نظر شما چیست؟

به طور کلی اتفاق بدی نیست اما در شرایط فعلی واقعاً ملاک خوبی نیست. یعنی مثلا معدل 20 خیلی داریم و نمی‌توان دانشگاهی که 500 نفر ظرفیت دارد را با معدل 20 بسنجیم.

* خودتان را نخبه می‌دانید؟

رویش فکر نکردم. نمی‌دانم

* این موفقیت را مدیون چه کسانی هستید؟

پدر و مادرم و مشاور و معلمانم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سکه موسسه کنکور صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۴۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان

به گزارش خبرنگار مهر، علی زند وکیلی، مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی در نشست ارائه گزارش و رسالت صندوق‌های بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال با حضور برخی نمایندگان مجلس گفت: این مؤسسه بازوی پژوهشی و مردمی سازی صندوق بازنشستگی است و از ابتدای سال در جهت شعار سال اقدام کرده است.

وی با اشاره به موضوع جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: برای تحقق این موضوع مطالعات بین المللی را بررسی و مدل‌های مردمی سازی را در یک ویژه نامه منتشر کردیم که امروز با حضور نمایندگان مجلس و اندیشمندان مختلف و مدیرعامل صندوق ارائه شد.

زند وکیلی گفت: مردمی سازی فرایند پیچیده و مستمر است و باید مدل‌های درستی برای آن در نظر گرفت، همچنین مساله آموزش حائز اهمیت است و این ظرفیت باید باشد که مردم مالکیت صندوق‌ها را داشته باشند.

وی در مورد افزایش سن بازنشستگی بیان داشت: افزایش سن بازنشستگی و نتایج آن را در یک پژوهش مفصل ارائه کردیم.

زند وکیل گفت: تأثیر مردمی سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان است و خود بازنشستگان می‌توانند مثلاً سهم در مالکیت هلدینگ‌ها داشته باشند.

مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا خاطرنشان کرد: شناسایی آسیب‌ها و مشکلات اقتصادی و اجتماعی موجود در صندوق بازنشستگی و شرکت‌های تابعه، طراحی و تدوین مسیر راهبردی و مدیریت پژوهش‌های مورد نیاز صندوق، ایجاد ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشکیل شبکه نخبگانی تدوین نظام پیشنهادات و مدل‌های احیا مولدسازی و مردمی‌سازی از اهداف مأموریت‌های مؤسسه راهبردی بازنشستگی است.

وی گفت: در اقتصادی که از لحاظ سیاسی و تعارض منافع پیچیدگی‌های بسیاری دارد و تحت تأثیر بازیگران زیادی هستند نمی‌توان به راحتی ریل‌گذاری‌های موجود را تغییر داد. استفاده از ابزارهای نوین و فناوری‌های بدی جهت نیل و اهداف با کمترین اصطکاک بسیار ضروری و کارا است.

زند وکیل ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشوری با توجه به اقتصاد متنوع و ذینفعان مختلفی که در ساختار خود دارد می‌تواند با استفاده از این ابزارسازی‌ها الگوی موفقی برای دیگر بخش‌های اقتصادی کشور جهت تحقق شعار سال و ترقی بخش تولید کشور باشد.

وی گفت: مشارکت دادن مردم در اقتصاد به لحاظ مختصات فرهنگ ایرانی و اسلامی می‌تواند در قالب‌های گوناگونی پیاده شود صندوق بازنشستگی می‌تواند با توجه به تنوع شرکت‌ها و خدماتی که ارائه می‌دهد از هر یک از این ایده‌ها استفاده کند که یکی از این ایده‌ها شرکت‌های تعاونی و تعاونی‌های کارگری است و دیگری بودجه‌های مشارکتی است همچنین سکوها و فناوری‌های دیجیتال و رمز نشان‌سازی دارایی‌ها می‌تواند در این زمینه مؤثر باشد

مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با بیان اینکه اختلاف در مفهوم مردم‌سازی و مشارکت مردمی از نقطه دید و استدلال متفاوت نشأت می‌گیرد، گفت: برخی باور دارند که مردم می‌سازی به معنای اجازه دادن به مردم برای شرکت در تصمیمگیری‌های اجتماعی است یا آن را صرفاً به معنای اختصاصی‌سازی می‌دانند در حالی که دیگران معتقدند مردمی‌سازی فراتر از این معنای سطحی است و باید شامل پیوندهای عمیق و فعال مردم با فرایندهای تصمیم‌سازی و اجرایی باشد.

وی یادآور شد: صندوق بازنشستگی کشوری با بهره‌گیری از ایده کسب و کارهای اجتماعی و پایش مقررات حاکم بر شرکت‌های صندوق می‌تواند الگوی مناسبی برای تحقق صحیح مشارکت مردم برای دیگر بخش‌های کشور باشد.

کد خبر 6097561

دیگر خبرها

  • (تصویر) تصویر متفاوت از پوشش زنان در کنکور ۵۰ سال قبل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • راه سعادت دنیا و آخرت انس با قرآن و مفاهیم واقعی دینی است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • تصاویری از نخبه مازندرانی در دیدار با رهبر انقلاب + ویدئو | رتبه ۲۵ کنکور در حادثه گازگرفتگی درگذشت
  • تسلیت استاندار مازندران درپی درگذشت نخبه دارنده رتبه ۲۵ کنکور
  • «پدیده کنکور ۱۴۰۲» و پدرش جان باختند
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت